severin89

Overview

  • Sectors Restaurant
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 38

Company Description

Vad gör en bra pokerspelare?

I dagens video delar jag en serie tips som hjälper dig att utveckla denna tankegång. När jag är uppe mot en långsiktig slipning, gillar jag att tänka på nästa hand. Bara för att min motståndare kommer att fortsätta spela aggressivt betyder inte att jag borde göra detsamma. Detta tvingar mig att tänka på hur jag vill spela handen och att överväga min motståndares rörelser. Det första tipset är alltid att vara redo för nästa hand. Om du har fyra är du en vinnare.

Men om du har en sju är du fortfarande en vinnare. Men om du har en fem är det en dålig hand. I din hand, men det är otur. Vad är den högsta möjliga pokerhanden? Du är fortfarande favorit. Det finns mycket tur i poker. Att behöva komma ur fickan. Om du kommer att få tur, poker-plans.com det går. Och du spelar inom de odds. Så länge du vet vad oddsen är. Det finns 52 kort i en kartong. Du kommer fortfarande att vinna eftersom du fortfarande har de fyra svärd.

Och vissa människor är olyckliga. Jag menar, det finns inget sätt du kan vinna utan. Så du vet inte hur lyckligt lottad du är. Du måste veta hur man läser människor. Du måste veta hur man spelar. Så du måste veta vad oddsen är. Det finns bara några som har tur. Det finns ingen skicklighet i poker. Du kommer att ha mycket tur. Och då finns det skicklighet. Men framför allt måste du veta hur.

Även om det inte är så enkelt som Five Card Draw, erbjuder Seven Card Stud en idealisk övergång till mer konkurrenskraftiga spel efter att ha lärt sig grunderna. Seven Card Stud rör sig i en långsammare takt än dagens pokerspel, vilket ger nybörjare tid att lära sig positionspelet och fatta välgrundade beslut. Det är skicklighet och tur. Skicklighet och tur är allt. Ja, det är kompetensbaserat. Men din skicklighet avgör hur mycket tur du kommer att ha.

Du kan ha samma tur som någon annan har. Lycka bestämmer vem som vinner och vem som förlorar. Du kan vara lika skicklig som någon annan. Ju mer du vet om spelet, den. Nej, på allvar är jag seriös. Poker är ett spel av chans. Ju bättre du är på det, desto lyckligare är du. Poker spelare, svaret är: skicklighet och tur. Du måste leta efter en hel del skicklighet. Du måste veta hur spelet fungerar.

Bättre du är på det. Så om du letar efter en bra poker spelare.